Isolering og efterisolering af ældre bygninger

Hvis det tit trækker i dit hjem, er det et tegn på, at det nok er dårligt isoleret. Det er tit tilfældet i gamle bygninger. Hos JA Byg har vi specialiseret os i isolering og efterisolering af ældre bygninger og boliger. På den måde kan du være sikker på, at dit hus lever op til alle energikrav – og samtidig undgår du den kolde vind i hjemmet, og det kan mærkes på varmeregningen.

Flere fordele ved ny isolering:

  • En god isolering sikrer bedre indeklima og derved bedre livskvalitet
  • Du kan i nogle tilfælde spare op til halvdelen på varmeregningen
  • En investering i isolering tjener hurtigt sig selv hjem igen
  • Du kan øge værdien af din bolig betragteligt
  • Bedre isolering skærer ned på din CO2-udledning, og det er godt for miljøet

Øg boligværdien med en holdbar isolering

Selvom du ikke bor i en gammel bygning, kan det betale sig at få os til at komme ud og kigge på isoleringen af din bolig. De fleste danskeres hjem er meget værre isoleret, end man umiddelbart lige skulle tro. Uanset hvad vil en efterisolering sikre din bolig en betragtelig stigning i værdi. Når boligen lever op til alle gældende energikrav, bliver det mere værd.

Kontakt os

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er nødvendigt med en ny isolering af dit hus, lejlighed, sommerhus eller andet, så ring til os på 40 29 55 54. Vi kommer gerne ud og ser på din nuværende isolerings tilstand og giver en professionel vurdering. Det er en selvfølge, at du altid får et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven. Vi kan hjælpe alle i Nykøbing Falser såvel som andre byer på Lolland og Falster.